深圳市逆行者电商服务有限公司 —— 在跨境贸易中的一站式服务商

联系电话

+86 18123617701

联系邮箱

info@lionext.com

Найефективніші альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського одкровення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на щонайменше. Між кожною з божевільних реакцій цього року люди мали справу, особливо коли це стосується людей’’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я виконали за останні кілька місяців. Однак один пункт, який я поставив на’ Не вірю, що навіть я бачив, що наближається – мінімум у повному обсязі – – це величезна чистка, яка вразила PornHub кілька років тому, і веб-сайт більше ніколи не був таким самим.

Це подробиці історії епічної події

Для тих, хто не знає, PornHub завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що він був найкращим місцем для розваг для дорослих. Якщо бути щирим, то більшість із них розбивають земну кулю’ провідний веб-сайт трубки або складений, або принаймні в основному роздутий.

Проте після місяців стресу на MindGeek’’ сайт лідера. По-перше, петиція про видалення порнографії k * ddie із сайту отримала понад 425 000 підписів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на веб-сайті насправді з’явилася негідність із зображенням m * nors.

(Чесно кажучи, я точно не знаю, наскільки все це реально, враховуючи, що я не шукаю цього хворого

сміливість. ) Разом з усім цим, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні здійснювати сексуальні дії без згоди. Ця онлайн-репутація фактично перетворила сайт на посміховисько у пресі, яка останнім часом приваблює увагу, що призвело до того, що бізнес із кредитними картками не дозволяв клієнтам витрачати кошти на PornHub.за посиланням дивитись порнографію веб-сайт

Звичайно, інші великі проблеми, з якими насправді стикаються PornHub та інші канали, — це занепокоєння кіберпіратством і копіюванням. Тому, з кожною з цих проблем, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub завантажив, що вони брали участь у “& ldquo; найповніші засоби захисту на тлі платформи, створеної користувачами.”

Зокрема, титан порнографії мав і, безсумнівно, виконуватиме план:

• запобігання неперевіреним обліковим записам від додавання нового матеріалу будь-якого роду

• користувачі, які завантажують, мають підтвердити, зробивши своє зображення зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• усунення можливості завантаження більшості відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого виду та всього матеріалу, який не був створений підтвердженими користувачами PornHub

Ця остання точка залишилася в техніці, мабуть, найвидатнішою, оскільки загальна різноманітність відео зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я знав, що є багато скопійованих відео, хоч як Господи Господи, це’ багато.) Цікаво, що співробітники PornHub висміювали TikTok, Facebook та інші відомі соціальні мережі для не мають тих запобіжних заходів, які вони мають зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на таку значну зміну плану, я отримав статус I’’ m типу – непросто– не тому, що r * pist та різні інші погані лохи тягнуть своє лайно. Натомість це виглядає як спроба уникнути регулятивних порушень, яка може не вдатися.

Навіть якщо це й так, я б припустив, що в результаті всього цього веб-контент бездоганно невинних людей фактично вилучено, а канали закриті.

Не дивлячись на мою постійність цинізму, можна сказати, що є фактор, який може послабити –– або потрібно сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Нижче’ те, що вам слід шукати на відміну від PornHub

Це розпізнає те, що’ що станеться з PornHub, але якщо відбудуться радикальні зміни або веб-сайт миттєво закриється, я’’ ви отримали покриття. Нижче наведено список із 10 привабливих веб-сайтів з безкоштовним порнографією, які можуть стати вашим вибором на PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ не розміщуйте труби в будь-якому певному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт для труб на додаток до PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (колишнім?) королем порно, XVideos може швидко стати найпоширенішою порнографією.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуся, що цей веб-сайт, безумовно, працює. Подібно до всіх інших порнографічних веб-сайтів, зазначених нижче, цей набір містить купу безкоштовного бруду, а також’ Не бракує чудових завантажень. І з майже 10 мільйонами завантажень, ви можете більше ніколи не відвідати інший порноканал.

Чорт, занепокоєний, подумай про це, можливо, ти взагалі ніколи не відвідаєш жодного іншого веб-сайту з цією проблемою.

Навіть якщо вам набридли записані відео –– якщо це’ якось це можливо – знайдіть час, щоб переключитися на камерні шоу XVideos. У будь-який час ви побачите сотні, якщо не сотні спокусливих моделей, готових естетично вразити вас –– принаймні доки ви’ ми отримали символи.

xHamster

Наразі ви носите’ Вам не потрібно платити за преміум-порно, але коли справа доходить до цього веб-сайту, ви можете подумати про те, щоб заплатити трохи грошей за ці видатні фільми. Варіант чудовий, а найвища якість абсолютно надзвичайна, оскільки забезпечується або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді є дивовижні 116 000+ відео, які підраховують із 7500 новими покращеннями, які вносяться щомісяця. Як учасник преміум-класу ви маєте право на необмежену кількість завантажень, і ви’ Ви матимете доступ до кількох найпопулярніших робіт порнозірок тієї епохи. Якщо ви’ повторно стурбовані витратами,’поставте t піт це. Тридцять днів платного доступу, безсумнівно, обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на долар набагато менше на місяць, якщо ви зареєструєтесь на 3 місяці’’ s підписка. Рік, безумовно, коштуватиме вам 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Можливо, найвигіднішою угодою є отримання довічного членства, яке коштуватиме вам жахливих 299,99 доларів США! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримати необмежену кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. Припустімо, що зараз ви не’ я маю намір заплатити кожну частину цієї або будь-якої готівки. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та кількох інших привабливих смаколиків. Окрім секс-програм у прямому ефірі, ви можете побачити безліч рекламних мереж порнозірок і неймовірний вибір зображень.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою ви можете шукати інших клієнтів за віком, місцем проживання, статтю та розташуванням. Крім того, використовуючи складні пошукові пристрої, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом статури та схильностями, щоб назвати кілька стандартів пошуку.

Звичайно, концепція полягає в тому, щоб поговорити з людьми, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як ви можете очікувати, цей інструмент набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, обміну конкретними зображеннями та різноманітних інших розпусних цифрових дій. Однак, як і багато пунктів у мережі, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримай достатнього визнання від дрочників у мережі. Фактично існують мільйони завантажень, які’ s просто посилання на відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та приголомшливі GIF-файли.

І так, я зізнаюся, я трохи помилився, коли шукав категорію, яка найбільше подобається. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порнографії є ​​некатегоризована. У певному сенсі це досить дивно, враховуючи, що ви бачите велику різноманітність на цих сторінках.

Усе ж я вважав, що це був тип широкого кола, тому я прийняв рішення “& ldquo; офіційно відносяться до інших популярних груп аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; очевидно не обмежена. фактичний люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, що вони цінують себе, пригнічені та брудні.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно половину завантажень на цьому веб-сайті!)

Ви розумієте, що аматорська еротика також буває обох видів. Таким чином, я’ m маю на увазі професіоналів, які не займаються порнографією, яких ви’ ми (на щастя) ніколи раніше не бачили разом із пробним порно у стилі гонзо, яке має якесь грубе відчуття.

А я’ я не просто описую кожну трахання без сідла.

Зауважте лише одну річ: усі посилання є корисними та не містять спаму, за винятком кнопки Porn Gamings –- це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість скрізь невелика, але це’ частково в результаті поєднання аматорської та спеціалізованої порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, це ідеальна порноплатформа для будь-яких дивакуватих збоченців.

Найефективніші альтернативи PornHub

Вони’ У мене є класифікації, щоб задовольнити будь-які вподобання та більше, ніж просто звичайні, такі як анальна активність, секс із транссексуалами, дивні стосунки та порнографічні відео зі шкіри. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є ціла область того, що s ‘описується як & lsquo; екстремальний порно

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр, безумовно, надасть вам будь-яке парне, незвичайне та дуже насичене порно. Природно, нічого з цього – наскільки я розумію – не заслуговує на видалення PornHub, однак багато відео тут можуть бентежити деяких людей.

Якщо ви бажаєте потішити свою смішну кістку до, після або під час’’ я оцінив вашу промежину, цей порносайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; забавно, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них перетворюються на груди, травний тракт і горіх одночасно.

І дозвольте мені повідомити вам, що це була дивна кульмінація – але вона того варта!

Продовжуючи, додатковим цікавим аспектом цього каналу є величезні сторінки залучення сусідів. Існують онлайн-форуми, за допомогою яких учасники спілкуються та обмінюються інформацією та фотографіями. Motherless також має кімнату онлайн-чату та навіть повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча спільнота, з якою можна спілкуватися. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, які підписуються щоразу, а ви’ знайдете неймовірно дивний і кумедний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ девіз: іди вперед і дивись, мама не’ t перегляд

. SpankBang Будь то’ Майстерно зняті або зняті новачками, найвища якість величезної маси цих абсолютно безкоштовних порнографічних відео часто є чудовою.

Я ношу’ Точного підрахунку немає, але цей фільм мені подобається, як один із найбільших фільмів, завантажених на веб-сайт. Перегляньте його та повідомте мені – я припускаю, що ви можете погодитися зі мною.

І якщо вас турбує така кількість звернень під час відкриття сторінки, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато варіантів пошуку та фільтрів усіх типів. Натиснувши одну кнопку, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно додано, що’ користується популярністю, і завантаження швидко попереду.

Я ношу’ я не дізнаюся про вас, але я майже ніколи не бачу цієї останньої альтернативи’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Далі ви можете відфільтрувати результати відео за якістю чіткості, тривалістю відео або просто скористатися онлайн-пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Я маю додатково торкнутися SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього веб-сайту можуть не лише запустити власні канали, а й створити власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює той тип негідності, який ви збираєтеся побачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізійне телебачення, ввести категорію, тег, ключове слово або порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Подумайте про це, і ви, можливо, захочете зробити це своєю електронною фінансовою установою.

YouPorn

Коли йдеться про виробника, цей безкоштовний порнографічний веб-сайт виглядає чистим, а веб-вміст багато в чому подібний –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не знаходили цей сайт, на якому міститься асортимент недоїдків, ви’ вас чекає епічна насолода. Є терабайти еротичних фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально впорядковані в десятки класифікацій, які повинні привернути майже кожне почуття чуттєвої естетики.

Хоч і є артисти-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, ще більше експертної еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у виборі їжі. Поруч із ним є розділ еротики, який містить потоки захоплюючих історій, які зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу сказати, що аматорські версії все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ не мають надмірного у вигляді додаткової метушні, що чудово для тих, хто хоче заскочити та зійти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис, щоб скористатися перевагами цього сайту’ набір інструментів перегляду сексу.

Кожен із найкращих фільтрів одним клацанням миші, як-от упорядкування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний останнім часом і історично, і в тренді. Навіть більше, за допомогою 2 дотиків ви можете отримати випадкову серію відеокліпів, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно розумієте, чого шукаєте, ця система має легендарний перелік тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Дівчата-оператори на YouJizz Live чудові, схожі на головну трубу. До речі, якщо вам подобаються блондини, то варто заглянути на сайт камери YouJizz. У них є всі типи гарячих сестер, але я помітив, що ви’ Знайдемо жінок з медовим волоссям.

Наскільки вам захочеться, клацніть і потягніть, одягніть ще не зламай цей горіх. Ми’ тільки на півдорозі, і є більше трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注